Land in zicht

Land in zicht is een geweldig theaterproject van Kindertheater Knettergek in samenwerking met Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Met Matthijs als kapitein, zijn handpop Heiko en de Amazing Kids als matrozen beleven we een avontuur op zee. Het is een afwisselende en interactieve belevenis/voorstelling, waarbij jong en oud worden geboeid door zang, dans, theater, liedjes en goocheltrucs. Boek nu deze voorstelling, doe je zwemvest aan en ga met ons op deze bootreis! Ook is er een afterparty (of pre-party als dat beter uitkomt qua tijd) mogelijk. De kinderen kunnen dan een korte activiteit doen zoals verkleed als matroos op de foto (met de kapitein), een bingo en een dans uit de videoclip leren.

Ook de nieuwe cd van Gert-Jan en Hanneke Scherff met de Amazing kids is te koop. Met als titel 'Land in zicht'. Op deze nieuwe cd staan veel liedjes die ook te horen zullen zijn tijdens de gelijknamige voorstelling. De cd zal o.a. te koop zijn via hun website Confuocomuziek.

Duur: ongeveer 75 minuten.
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar, is ook voor gezinsdiensten te boeken.
Prijs: 400 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km voor 2 auto's).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Afmeting podium: Minimaal 6 meter breed en 4 meter diep. De hoogte tussen het podium tot aan het plafond moet minimaal 3 meter zijn, maar liefst 4 meter.
De organisatie: dient te zorgen voor een donker zaal, hierdoor komen de lichteffecten beter tot hun recht.
Kindertheater Knettergek: neemt eigen licht- en geluidsinstallatie mee, zorgt voor de beamer, scherm en het decor.
Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek & Amazing kids zijn 3,5 uur van te voren aanwezig om op te bouwen.

Date

03 January 2020

Categories

Basisschool, Pasen, Voorstellingen, Interactief