Nog eventjes geduld

Nog eventjes geduld

Voor kerst en Pasen zijn er altijd vieringen, maar voor Pinksteren zijn er erg weinig. Daarom heeft kindertheater knettergek speciaal een programma ontwikkelt voor een pinksterviering met als thema ‘Nog eventjes geduld’. Tijdens de viering zingen kinderen liedjes (van deze tijd) die passen bij Pinksteren. Daarnaast wordt uitgelegd wat we vieren met Pinksteren en wat de Heilige Geest doet. Door middel van een wereldbol en een goocheltruc wordt dit aan kinderen visueel uitgelegd. Ook staan we stil bij de opdracht die we hebben gekregen en dat de Heilige Geest ons daarbij wil helpen. De liedjes worden van te voren aangeleverd, zodat ze aangeleerd kunnen worden op school/kindernevendienst/kinderkerk etc. Daarnaast is er de mogelijkheid voor scholen om te werken met een project in de week voorafgaand aan de voorstelling. Dit project kan je doen in plaats van de dagopening. In dit project kunnen Bijbelverhalen en spiegelverhalen worden verteld, een Bijbeltekst en de liedjes worden aangeleerd, er zijn ideeën voor een weekopening en een creatieve verwerking. Daarnaast bevat het voor de 3 bouwen (onder, midden en boven) knutselverwerkjes.

Duur: 1 uur
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Prijs met band: 450 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Prijs zonder band: 300 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km). Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit. Bij het cancellen van een optreden, na boeken, zal 75 euro (excl. btw) in rekening worden gebracht.
Afmeting podium: met elk podium kunnen we wel uit de voeten. Als er een band meespeelt, moet hier wel plek voor zijn op of naast het podium.
De organisatie: dient te zorgen voor een beamerscherm of een witte muur waarop geprojecteerd kan worden.
Kindertheater Knettergek: neemt een eigen geluidsinstallatie mee, zorgt voor de beamer en het decor.
Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek is ongeveer 2,5 uur van te voren aanwezig om op te bouwen.

Date

22 January 2015

Categories

Basisschool, Pinksteren, Voorstellingen, Sing-in, Interactief