Nieuws

'Wie komt er op mijn kerstparty' is een nieuwe kerstvoorstelling voor het hele gezin van Kindertheater Knettergek en Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Eind november/begin december 2021 zal deze nieuwe voorstelling in première gaan en is nu te boeken voor uw kerk, gemeente of school, zolang de data vrij zijn.

Voor meer informatie klikt u op deze link.

Ons promotiefilmpje met beelden uit het programma van 'Land in zicht', samen met Amazing kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Vaar jij met ons mee? Boek dan nu deze voorstelling.

Omdat wij nu geen voorstellingen kunnen geven, hebben wij een livestreamprogramma gemaakt voor kinderen en voor gezinsdiensten in samenwerking met Amazing Kids van Gert-Jan & Hanneke Scherff. Een leuke voorstelling met te gekke liedjes, handpop Olly, goocheltrucs en een Bijbelverhaal.

Deze livestream hebben wij al opgenomen.
Wij kunnen u een persoonlijke link aanleveren, waarbij u ook zelf de mededelingen kunt doen. Zo wordt het echt een gezinsdienst voor uw kerk of gemeente. Na afloop van de livestream is er ook een website beschikbaar met creatieve verwerkingen, kleurplaten, liedjes, een quiz, een dansinstructie, filmpjes etc. Kortom: hartstikke leuk om te gebruiken tijdens deze zomervakantie. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Nu er geen voorstellingen zijn met pasen, toch een video over pasen met een goocheltruc en een filmpje! Eventueel te gebruiken voor scholen & kerken!

Ons promotiefilmpje van 'Land in zicht', samen met Amazing kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Helaas moeten de eerste voorstellingen worden uitgesteld vanwege het caronavirus. We zien er naar uit om de voorstelling aan iedereen te kunnen laten zien.

Vandaag hadden wij de generale repetitie van het programma' Land in zicht'. Na bijna een jaar van werken is het dan bijna klaar!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw programma, met als titel 'Land in zicht'. Dit zal een samenwerking zijn tussen Amazing kids (van Gert-Jan en Hanneke Scherff) en kindertheater knettergek. Op dit moment wordt er gewerkt aan het programma, maar wordt ook de promotieclip gemaakt. Binnenkort meer informatie en de promotieclip te zien op deze website. Hier zijn de eerst beelden te zien: